Conducere

By: Administrator

   Sora Lidia Scripcaru – manager grădiniță

   In grădinița noastră își desfasoara activitatea cadre didactice, cu studii de specialitate efectuate atat in Romania cat si in Italia, deschise, comunicative, care stiu sa comunice empatic cu toate persoanele. Pregatirea acestor persoane de exceptie se reflecta in rezultatele deosebite ale scolarilor care au trecut prin gradinita noastra.

   Colectivul de cadre didactice este format din 7 cadre didactice titulare, 3 educatoare suplinitoare calificate, o educatoare suplinitoare necalificata, un psiholog. Personalul auxiliar si nedidactic este format din: manager, contabil, 3 ingrijitoare, 1 bucatareasa, 1 ajutor de bucatar, 1 administrator, 1 spalatoreasa, 1 portar.

Colaboram si cu alti specialisti ca logoped, psihopedagog, profesorii pentru activităţile opţionale, ceea ce asigura un raspuns complet nevoilor individuale ale copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 8 =

Informații Contact

Oficiul pentru Pastorația Școlară și Predarea Religiei în Școli se dorește a fi un instrument în favoare elevilor, profesorilor și tuturor acelora interesați de bunul mers al școlii.

Strada Mihail Sturdza, Nr. 25, Bloc 25,

0753 667 107 sau 0765 442 583

tamasps@yahoo.com

Derulare Sus