Prezentare

By: Administrator

Grãdinița Sf. Paul, fondatã și finanțatã de „Surorile de Caritate ale Sf. Apostol Paul”, a debutat ȋn septembrie 2000 cu un efectiv de 36 de copii.

Ȋn anul 2000, Sr. Margaret Gregory din Anglia s–a stabilit ȋn orașul Onești ȋn Casa Conventualã de lȃngã Biserica Romano – catolicã. Foarte mulți pãrinți au solicitat locuri pentru copiii lor ȋn vederea educãrii și formãrii lor la nivel preșcolar. Ȋn urma cererilor acestora s–a hotãrȃt ȋnfințarea acestei grãdinițe. Ȋn timp, grãdinița s–a extins și a funcționat cu șase grupe pȃnã anul trecut. Ȋn mai 2011 grãdinița a sãrbãtorit celebrarea a zece ani de la deschiderea oficialã. În acest an școlar funcționeazã cu patru grupe: o grupã mică, o grupã mijlocie și douã grupe mari, cu un numãr total de 78 de copii.

Avȃnd ca obiectiv calitatea educației ȋn grãdinițã, personalul didactic este ȋn totalitate calificat cu grad definitiv și grad I.

Existã o preocupare permanentã pentru formarea continuã a educatoarelor și ȋn acest sens este ȋn derulare cursul „Managementul Calitãții ” la care participă tot personalul didactic. Preocuparea pentru performanță și formarea continuã este demonstrată și de activitãțile demonstrative programate ȋn cadrul Comisiei metodice de la nivelul unitãții.

Misiunea „Grãdiniței Sf. Paul ” este de a lucra, a se ruga și a se juca ȋmpreunã pentru formarea unei familii iubitoare ȋntre toți membrii grãdiniței.

Viziunea derivã din nevoile de educație identificate, la nivelul societãții și al comunitãții ȋncã de la vȃrsta preșcolarã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 15 =

Informații Contact

Oficiul pentru Pastorația Școlară și Predarea Religiei în Școli se dorește a fi un instrument în favoare elevilor, profesorilor și tuturor acelora interesați de bunul mers al școlii.

Strada Mihail Sturdza, Nr. 25, Bloc 25,

0753 667 107 sau 0765 442 583

tamasps@yahoo.com

Derulare Sus