Rezultate de excepție pentru elevii din Dieceza de Iași la ONRC

By: Petru Sebastian Tamaș

Olimpiada de Religie Catolică (confesiunea romano și greco-catolică) ce se desfășoară la București în aceste zile, aduce vești foarte frumoase pentru dieceza noastră. Astfel, până la rezolvarea eventualelor contestații, elevii catolici din zona Moldovei și-au adjudecat aproape la fiecare clasă prima poziție.

Sascău Delia de la Școala Gimnazială Târgu Trotuș (jud. Bacău) a obținut nota 9.60 la clasa a VII-a, prima poziție.

Iancu Irina, de la Școala Gimnazială Nr. 10 Bacău, este prima la clasa a VIII-a, cu nota 10.00.

La clasa a IX-a, prima poziție este ocupată de elevul Țicloș Cristian, de la Colegiul Național „Sf. Iosif” Bacău, cu nota 9.80.

La clasa a X-a, prima clasată este eleva Pan Tong-Maria de la Colegiul Național „Emil Racoviță” din Iași, cu nota 10.00.

La clasa a XI-a eleva Farțadi Larisa-Monica, de la același Colegiu Național Catolic „Sf. Iosif” Bacău este prima cu nota 10.00.

A doua poziție este ocupată la clasa a XII-a de eleva Budău Ingrid de la Colegiul Național „Vasile Alecsadri” din Galați, cu nota 9.50.

La secțiunea licee teologice, primele poziții sunt ocupate de elevi ai liceelor teologice din dieceza noastră: cu nota 9.60, elevul Divile Nicolae-Roberto, de la Colegiul Național Catolic „Sf. Iosif” Bacău este primul la clasa a IX-a; elevul Carasevici Gheorghe Andrei de la Colegiul Național „Vasile Lupu” din Iași este primul clasat la clasa a X-a, cu nota 9.80; elevul Cojocaru Radu, de la Colegiul Național Catolic „Sf. Iosif” Bacău, este al doilea, cu nota 9.80, la clasa a XI-a; iar la clasa a XII-a, elevul Gherghel Marius-Petrișor, de la Colegiul Național Catolic „Sf. Iosif” Bacău, este al doilea clasat, cu nota 9.50.

Toate rezultatele pot fi consultate accesând acest link: http://webserv.lgrcat.ro/onr/default.html

Felicitări elevilor și profesorilor coordonatori!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + four =

Informații Contact

Oficiul pentru Pastorația Școlară și Predarea Religiei în Școli se dorește a fi un instrument în favoare elevilor, profesorilor și tuturor acelora interesați de bunul mers al școlii.

Strada Mihail Sturdza, Nr. 25, Bloc 25,

0753 667 107 sau 0765 442 583

tamasps@yahoo.com

Derulare Sus